Informes i estudis d'ocupació

Directorio Central de Empresas (DIRCE). 


El seu objectiu bàsic és fer possible la realització d'enquestes econòmiques per mostreig. S'actualitza un cop l'any, generant-se un nou sistema d'informació el dia 1 de gener de cada període.

Consejo Superior de Cámaras de Comercio




És el representant a nivell nacional i internacional de les 88 cambres de comerç, és l'interlocutor vàlid davant els òrgans de l'Administració de l'Estat. Coordina les actuacions de les Cambres, fomenta la relació entre elles i elabora la posició de les Cambres de Comerç davant l'Administració, a partir de la informació que, a través de la xarxa cameral, transmeten les empreses.


Institut d'Estadística de Catalunya. IDESCAT.




Estadístiques oficials de Catalunya referents a població, economia i societat.





Fundación de las Cajas de Ahorros. FUNCAS.


És el representant a nivell nacional i internacional de les 88 Cambres de Comerç. És l'interlocutor vàlid davant els òrgans de l'Administració de l'Estat. Coordina les actuacions de les Cambres, fomenta la relació entre elles i elabora la posició de les Cambres de Comerç davant l'Administració, a partir de la informació que, a través de la xarxa cameral, transmeten les empreses.



Estudis i Anàlisis Economic de LA CAIXA.



Les publicacions econòmiques de l'Àrea d'Estudis i Anàlisi Econòmica de “la Caixa“ contenen informacions i opinions que procedeixen de fonts considerades fiables.